12e Kerstmarkt Zondag 16 december 2018

 

 

Op zondag 16 December 2018 word er voor de 12e keer een sfeervolle kerstmarkt gehouden in de H. Antonius van Paduakerk in Lepelstraat van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Uiteraard hopen we weer op een mooie middag die geheel in het teken van Kerstmis zal staan.

Net nieuw opgerichte kerstband Cherise speelt buiten voor de kerk en binnen voor u de mooiste kerstmuziek!

Binnen zijn o.a. optredens van “Lindans” , Ensemble "Saxofobie" , kerstband Cherise, Dwarsfluiters, BQA en de “Stroatzangers”, er zullen ook vele kraampjes gevuld zijn met o.a. glühwein, koffie, thee, warme wafels, worstbrood, pannenkoeken en vele lekkernijen!

Ook zullen er volop prachtige kerststukjes, borduurwerk, kaarten, handgemaakte cadeauartikelen, houten kerstdecoratie, en Kalenders te koop zijn die voor leuke prijzen van de hand gedaan worden.

Er is deze kerstmarkt ook weer een team aanwezig van de Roparun (team LEEF! ) Ook basisschool de Wegwijzer, en peuteropvang 't hummeltje i.s.m. "Newkids" zijn hier met een kraampje! Maar niet te vergeten de Zonnebloem, inzet voor Cliniclowns, Unicef/wereldwinkel, thomashuis Lepelstraat, stichting vrienden van Antonius en vele andere werkgroepen, verenigingen en goede doelen uit Lepelstraat en omgeving. Aan het einde van de middag is er een grote verloting met leuke prijzen!

Iedereen is van harte welkom op deze zondagmiddag, de toegang is gratis!

Kom gezellig langs en ervaar zelf het kerstgevoel in de mooie kerk in Lepelstraat.

bron facebook

  

<<< Terug naar www.lepelstraat.com >>>