Kerstmarkt Lepelstraat 13 december 2015

 

Gezellige Kerstmarkt in Lepelstraat
KERSTMARKT IN LEPELSTRAAT
Kerstmarkt in de kerk van H. Antonius van Padua, in Lepelstraat op 13 December 2015. Op zondag 13 december is er voor de 9e keer een kerstmarkt, in de RK kerk van Lepelstraat.
Het kerstevenement in de kerk is gratis toegankelijk, voor jong en oud, door jong en oud, iedereen is méér dan welkom.
Er is onder andere een boekenmarkt, kraampjes met kerststukjes, handwerk, borduurwerk, artikelen van de wereldwinkel, Unicef, etc,etc. Ook staat er een kraam met de nieuw opgerichte stichting, vrienden voor Antonius. Deze stichting verkoopt diverse artikelen die geheel ten goede komen aan het onderhoud en behoud van de kerk. Ook zijn er uiteraard weer diverse soorten optredens van o.a. “de Stroatzangers”, kinderkoor, Saxofobie en “Lindans”.
Tijdens de kerstmarkt zijn er loten te koop voor de loterij aan het einde van de dag, Er zijn vele mooie prijzen te winnen, en met een prachtige hoofdprijs als afsluiter van deze dag.
Op verschillende plaatsen is er gelegenheid om iets te eten of te drinken zoals warme glühwein, koffie, thee, verse broodjes en heerlijke gebakken wafels. Op sfeervolle manier op deze 3e adventzondag kunt U luisteren naar de muziek, kijken naar de optredens en genieten van jong en oud. Ook zal de kerstman niet ontbreken deze middag. Hopend op veel bezoekers die genieten van de prachtig versierde kerk en de warme kerstsfeer. Het Lepelstraats “kerstevenement” duurt van 13:00 – tot 17:00 uur. De toegang is gratis en u kunt ons vinden in de Kerkstraat 53 te Lepelstraat van 13.00 tot 17.00 uur
Harmonie st antonius

 

 

 

 

Kerstmarkt sint antonius van padua lepelstraat

 

 

Tot volgend jaar bij de 10 e Kerstmarkt in Lepelstraat 2016

www.lepelstraat.com